GİZLİLİK VE WEBSİTESİ KULLANIM POLİTİKASI

Gizlilik Politikası
YASAL UYARI

STRİA STOP TÜRKİYE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Aşağıda kişisel verilerinizin İNTERNATİONAL GROUP NACAR ÖZEL SAĞLIK EST. CİH. MED. TEM. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ . (“STRIA STOP TÜRKİYE”) tarafından ne şekilde işlendiğine ilişkin bilgiler başlıklar altında sunulmaktadır.

a) Veri Sorumlusu Hakkında

Kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında STRİA STOP TÜRKİYE tarafından işlenebilecektir. Kanun kapsamında STRİA STOP TÜRKİYE veri sorumlusu olarak kabul edilmektedir.

b) Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz, Kanun’un 5 ve 6 numaralı maddelerinde listelenen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin şartlara uygun olarak işlenmektedir.

Kişisel verilerinizin işlenmesi amaçları tahdidi olmamak üzere: STRİA STOP TÜRKİYE’nin ya da STRİA STOP TÜRKİYE’nin iş ortaklarının hukuki ve ticari güvenliğinin sağlanması, STRİA STOP TÜRKİYE’nin ticari faaliyetlerinin sürdürülmesi ile STRİA STOP TÜRKİYE’nin insan kaynakları ve istihdam politikalarının yönetilmesidir.

Kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesinin ve verilerinize hukuka aykırı olarak erişilmesinin önlenmesi ve kişisel verilerinizin güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi amacıyla her türlü gerekli teknik ve idari tedbir alınmaktadır.

c) Kişisel Verilerinizin Paylaşılması

Kişisel verileriniz, STRİA STOP TÜRKİYE’nin Şirketleriyle ve STRİA STOP TÜRKİYE’nin’in hissedarlarıyla, iş ortaklarıyla, tedarikçileriyle, dış hizmet sağlayıcılarıyla ve kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile Kanun’un 8 ve 9 numaralı maddelerinde belirtilen şartlara uygun olarak paylaşılabilecektir.

Kişisel verilerinizin paylaşım amaçları tahdidi olmamak üzere: STRİA STOP TÜRKİYE’nin ya da STRİA STOP TÜRKİYE’nin iş ortaklarının hukuki ve ticari güvenliğinin sağlanması, STRİA STOP TÜRKİYE’nin ticari faaliyetlerinin sürdürülmesi ile STRİA STOP TÜRKİYE’nin insan kaynakları süreçlerinin ve istihdam politikalarının yönetilmesidir.

Kişisel verilerinizin paylaşılması halinde gerekli güvenlik önlemleri alınmaktadır.

d) Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemleri ve Bunların Hukuki Sebepleri

STRİA STOP TÜRKİYE’nin faaliyetlerini sürdürmek amacıyla kişisel verilerinizi, anketler, İnternet siteleri, STRİA STOP TÜRKİYE temsilcileri ve benzeri çeşitli kanallar vasıtasıyla toplamakta ve değişik hukuki sebeplerle Kanun’un 5 ve 6 numaralı maddelerinde listelenen şartlara uygun olarak işlemektedir.

e) Kişisel Verilerinize İlişkin Kanun’dan Doğan Haklarınız

Kanun gereğince kişisel verilerinize ilişkin olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

6. Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

7. 5 ve 6 numaralı maddeler uyarınca yapılan işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için STRİA STOP TÜRKİYE’ye yazılı olarak başvurabilir ve söz konusu başvuruyu aşağıda belirtilen adres bilgilerine gönderebilirsiniz. Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından yeni başvuru yöntemleri belirlenmesi halinde, bu yöntemler STRİA STOP TÜRKİYE tarafından duyurulacaktır.

Bu kapsamda yapacağınız başvurular mümkün olan en kısa zaman diliminde ve en çok 30 gün içerisinde sonuçlandırılacaktır. Söz konusu başvurular şuan için ücretsizdir. Ancak Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun ücret tarifesi belirlemesi durumunda, bu tarifeye uygun olarak ücretlendirme yapılabilecektir.

f) İletişim Bilgileri

Açıklanan haklarınızı kullanmak için gerekli kimlik bilgilerinizi, kullanmak istediğiniz hakkı ve talebinizin konusunu anlatan detaylı açıklamanızı içeren yukarıda yer alan Kampanya Formunu, bu Kampanya Formunda belirtilen adrese iadeli taahhütlü mektup kullanarak gönderebilirsiniz.

WEB SİTESİ KULLANIM POLİTİKASI

Bu sitedeki bilgiler, hekim veya eczacıya danışmanın yerine geçemez.

Sitemiz güzellik ve estetik sektöründe sunulan birçok uygulama ile  ilgili ön bilgi içermektedir. Sitede bulunan uygulamalar hakkındaki içerik sadece bilgi amaçlı verilmiştir. Sitemizde verilen dijital görseller reklam amaçlı değildir. Sitemizde anlatılan tüm uygulamalar, bu uygulamalar ile ilgili kaynaklar kullanılarak hazırlanmıştır. Bu kaynaklar, kişileri bilgilendirme amaçlı koyulmuş olup, hiçbir hastalığın tanı ve tedavisinde kullanılmamalıdır. Site içeriğini tanı ve tedavi aracı olarak kullanımından doğacak tüm sorumluluk ve sonuçlar kişiye aittir. Zira, tanı ve tedavi, hastanın durumuna bağlı olmakla birlikte her hasta için farklılık gösterebilir. Bunun yanında, tıpta tanı ve tedavi, teknolojinin gelişmesi ile her geçen gün farklılaşmaktadır ve gelişmektedir. Sitemizde verilen bilgiler her gün yenilenmediğinden, tüm bilgiler kişinin doktoruna danışılarak kontrol edilmelidir.